Monopoly er en klassiker

dsfv3

Der er hver weekend mange forældre, der forsøger at finde på nogle aktivitete,r som de kan underholde deres børn med, og som samtidig kan være med til at skabe nogle gode minder i familien. Altid er det dog ikke helt let at opfinde sådanne aktiviteter, især ikke hvis det regner, og man derfor er nødsaget til at finde på noget sjovt, spændende og lærerigt, som der kan foregå inden for. Noget af det, der dog aldrig slår fejl, og som kan være til stor glæde for store som små, er et godt spil. Og her er det ikke nogen hemmelighed, at Monopoly i mange år har været en klassiker og dermed også en favorit blandt danske familier.

Lad dine børn spille et lærerigt brætspil

Monopoly er et spil, som hele familien kan være sammen om, og derfor kan det spil danne rammer om flere gode stunder sammen. Og gør man virkelig noget ud af det, kan man faktisk også opleve, at der kan gå timevis med at hygge sig. Og så er det også lærerigt for de små, som får et indblik i, hvordan det hænger sammen med for eksempel økonomi. I spillet handler det nemlig om at investere og tage chancer, hvorfor der også hviler en stor grad af moment og spænding i løbet af et spil.

Monopoly kan sammenlignes med Matador

På mange måder minder Monopoly om det mindst lige så populære brætspil, Matador. Dog er der nogle variationer mellem de to udgaver, og der er også nogle lidt større udsving i reglerne. Derfor er der delte meninger om, hvilket af de to spil der er bedst, dog er det sikkert og vist, at du vil få nogle gode minder med dine børn med et spil Monopoly.