Vi elsker tech

Læs mere om os her.

Mere end bare teknologi

 

Vi er omgivet af teknologi fra morgen til aften, og de fleste af os har svært ved at undvære vores forskellige gadgets bare én dag.

BIXEL.dk er hjemmesiden for dig, som vil have den nyeste viden om, hvordan teknologiske løsninger kan gøre en forskel for din hverdag. Vi anser teknologi som meget andet end blot redskaber, der kan bruges til at skabe sjov.

Vi sætter fokus på de funktionelle og praktiske elementer, som du kan få ud af anvende den mest moderne teknologi i din hverdag.

Artikler der inspirerer og giver viden

Der er forskel på, hvor meget vi hver især går op i elektronik og teknologi. Mens nogle bruger gadgets som en hobby og har interessen integreret som en del af en livsstil, er de teknologiske løsninger mere fremmed for andre.

Uanset hvor stor eller lille din interesse er, kan du få inspiration og viden hos BIXEL.dk. Vi er en website, som alle og enhver kan gøre brug af, når der ønskes viden om gadgets, der kan få betydning for din hverdag.

Vores artikler tager udgangspunkt i dig, og derfor finder du indlæg med temaer såsom:

  • Sundhed
  • Motion
  • Kæledyr
  • Trivsel på arbejdspladsen

Mange mennesker forbinder gadgets med dyre og komplicerede, teknologiske opfindelser, som primært har en underholdningsfunktion. Mens nogle gadgets er udviklet til at skabe glæde og sjov, er det langt fra tilfældet med hovedparten.

Vores artikler handler om de smarte løsninger, som du kan gøre brug af i dit liv for at få bedre indeklima derhjemme, for at øge den fysiske sundhed eller for at skabe øget trivsel hos dit kæledyr.

Alle kan gøre brug af gadgets for at forbedre tilværelsen

De teknologiske opfindelser behøver hverken være avancerede eller dyre for at få betydning for dig. Langt de fleste opfindelser er allerede tilgængelige for dig via din mobil eller tilbehør, som du kan bruge til din Smartphone.

Du kan gøre brug af BIXEL.dk, når du f.eks. vil have kendskab til, hvordan du kan bruge din mobil som redskab til at skabe en sundere livsstil. Vi sørger for at give dig alle de råd og informationer om Smartphones, som kan få stor værdi for dig i et forløb med vægttab eller igangsættelse af nyt træningsprogram.

Vores artikler er skrevet på let læseligt sprog, så du ikke skal bekymre dig om at blive begrænset af tekniske formuleringer eller begreber, som kun dedikerede teknikentusiaster kender til.

Har du interesse for teknologi og gadgets, sørger vi for, at der også er indlæg, som har relevans for dig. Du kan f.eks. læse nærmere om muligheden for at lade Virtual Reality briller blive en del af din hverdag. Vi guider dig til at få maksimalt brug af de moderne VR-briller derhjemme.

Hav BIXEL.DK med dig på farten

Vores artikler og indlæg kan læses i en pause på jobbet, når du er på vej i bussen, eller når du slapper af på sofaen om aftenen. Du bestemmer, hvornår og hvordan du vil brug BIXEL.dk som dit websted til at få de nyeste opdateringer om tech og gadgets.

Du kan bruge os som inspirationskilde, før du investerer i teknologiske løsninger, eller du kan brugs os, når du vil sikre dig at få maksimalt udbytte af den teknologi, du allerede har derhjemme.