Sjove gadgets til pelsede venner

dsfv3

At have det sjovt med sine kæledyr behøver ikke at betyde, at man sidder og har en kunstig mus man kaster efter sin kat. Det kan for nogle katte være rigtig sjovt, men mange katte bliver hurtigt trætte af det. Så er de nødt til at lave noget andet og det kan være, at man her har en sjov gadget. Der er nemlig mange applikationer, som er udviklet til smartphones, som du kan bruge med din kat. Der er både dem, der er sjove for dig og dem der er sjove for jer begge. Der er også nogle, som især er sjove for din kat. Det bedste er dog at finde en teknologi, som fungerer for både ejer og kat da det kan gøre, at man kan nyde hinandens selskab. 

pokerchips

Sjov med billede-gadgets

En af de sjoveste ting man kan lave når det kommer til gadgets med ens kat er billeder. Der findes talrige applikationer, som er udviklet med henblik på udelukkende at lave filtre på ansigterne. Så kan man sidde med sin kat og have det rigtig sjovt på den måde. Sammen kan man sidde og kigge på først sig selv og dernæst på sin kat. En ting der er rigtig sjov er at bytte roller. For en af de mange applikationer der er god til katteejere er at skifte rundt på rollerne. 

Har man en kat er man selvfølgelig vant til, at der kun er én der har pels og knurhår. Den anden er højere og ser væsentlig anderledes ud. 

Tager du et selfie med din kat og lægger et særligt filter på kan du opleve hvordan I kan bytte roller. Man kan nemlig gøre det sådan, at man som ejer får knurhår og pels. Derudover kan man også pludseligt se ens kat få glat hud og briller. Det skaber stor forvirring og der er ingen tvivl om, at din kat også vil nyde det. 

Poker og gambling

Sjovt kradsetræ til din kat

En anden ting, som kan være sjov at bruge tid på er kradsetræet. For det er nemlig noget, som kan være meget sjovt for en kat. Der er dog for nyligt blevet udviklet gadgets, som gør det endnu sjovere at være kat på et kradsetræ. Man kan nemlig have forskellige lyde og videoer på dette træ. Så kan katten lade som om, at den jager en mus og og ned ad kradsetræet.

At få fat på sådan en katterelateret gadget kan godt koste mange penge. Hvis du elsker din kat meget vil det dog være det hele værd. Tag et lån og overvej om ikke det kunne gøre, at du fik det bedre med din kat. Du bruger alligevel meget tid på din kat hver dag og derfor er det en god ide at sørge for, at I har det sjovt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *